Praktische aanpak

Programma

START

Het Become A Victor-programma loopt gespreid over een periode van 14 tot 16 weken. Bij inschrijving krijg je meteen een korte vragenlijst, die als basis zal dienen voor een intakegesprek dat we even later inplannen.

START

WEEK 3 - WEEK 10

Vervolgens plannen we drie supersessies van 2u. Tijdens deze sessies overlopen we de verschillende pijlers van het prestatiemodel, toegepast op jouw specifieke persoonlijke en professionele uitdagingen.

WEEK 3 - WEEK 10

WEEK 16

Rond week 16 plannen we een terugkoppelingsgesprek. Hoe loopt het proces? Hebben de oefeningen hun gewenste effect? Tegen welke uitdagingen loop je aan? Op basis daarvan kunnen we waar nodig bijsturen.

Om deze periode van 6 weken goed te overbruggen zullen we in tussentijd twee keer kort (30 min) afspreken via video call.

WEEK 16

EINDE

Het programma eindigt met een feedbackrapport. Daar kan je naar teruggrijpen in de toekomst, zodat je een houvast hebt om de geleerde technieken in de toekomst te blijven toepassen.

EINDE
Inplannen sessies

Om de impact van het programma te optimaliseren is het belangrijk dat we vooropgestelde flow kunnen volgen

De sessies worden daarom allemaal op voorhand ingepland

Indien nodig kunnen afspraken 48u op voorhand gewijzigd worden

Heb je een drukke agenda dan is het ook mogelijk dat wij de sessie bij u komen geven mits een betaling van een extra vergoeding

Heb je de smaak te pakken, dan kan je er steeds voor kiezen om verder te gaan met individuele coaching

Become A Victor

OVERtuigd? Schrijf je nu in!
Scroll naar boven