BECOME A VICTOR

You need your brain for success.
Learn to use it successfully!

Become a Victor

Piek Prestaties

Piek Prestaties zijn niet het exclusieve domein van topatleten. Wie aan het hoofd van een team, afdeling of bedrijf staat, ervaart gelijkaardige uitdagingen op dagelijkse basis. Wil je beter leren presteren? Wil je als leidinggevende sterker in je schoenen staan? Zoek je naar methodes om beter met tegenslagen en stress om te gaan?

Het Become A Victor-programma helpt je aan de hand van 4 cruciale pijlers om je doelen te bereiken en je potentieel maximaal te benutten.

Prestatiemodel

Become A Victor-programma is gebaseerd op een uniek prestatiemodel uit de sportwereld, ontwikkeld door sport & prestatie-psycholoog Viktor Van Der Veken. Het model heeft zich al bewezen voor topsporters zoals Bart Swings, Belgian Bullets, en tal van andere om boven zichzelf uit te stijgen.

Founder Viktor Van der Veken heeft het programma herwerkt naar de bedrijfscontext zodat het meer mensen kan helpen om hun prestaties te optimaliseren.

Topsport als Basis

Het Become A Victor-programma gebruikt principes uit de wereld van de sport- en prestatiepsychologie om bedrijfsleiders en managers naar een hoger niveau te helpen. Een team of organisatie leiden is immers ook een topprestatie die veel vergt van het individu, waardoor dezelfde principes van toepassing zijn om succesvol te zijn.

Wat leert een Victor?

Programma

Het Become A Victor-programma verbeterd je prestaties aan de hand van 4 pijlers. Zo leer je om vitaler te worden door een goed onderbouwd Fysiek Fundament. Verder tonen we je hoe je beter om kan gaan met stress en tegenslagen door je Emotionele Energie beter te leren kanaliseren. Daarnaast helpen we je om meer focus te hebben en je productiviteit te verhogen door je Cognitieve Capaciteit optimaal te benutten. Ten slotte versterken we je Bewuste Betrokkenheid om op een efficiëntere manier prioriteiten te stellen zowel op professioneel vlak als persoonlijk vlak omdat je deze nu eenmaal niet afzonderlijk kan bekijken. 

Doel

Het doel van het Become A Victor-programma is om je prestaties op te krikken. Dit doen we door een gerichte aanpak op basis van de 4 pijlers die noodzakelijk om piek prestaties te kunnen leveren. Aan het einde van de rit gieten we alle geleerde vaardigheden in een High Performance Routine om zo je maximale potentieel te ontluiken.

Fitness blogger and sports coach, workout outdoor in city. Smiling millennial african american lady in sportswear with headphones shows modern bottle of water with free space at stadium, vertical
Het programma is specifiek ontwikkeld voor managers en zaakvoerders die hun productiviteit willen verhogen maar is interessant voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

Become A Victor

OVERtuigd? Schrijf je nu in Voor het programma!

Blijf op de hoogte van nieuwigheden rond het programma

Scroll naar boven